Investeerders

Verantwoord investeren in CLC-tokens op de Blockchain

Word investeerder

CompanyLedger is er voor investeerders

CompanyLedger is een initiatief dat investeerders de mogelijkheid biedt om te investeren in bedrijven die naar Nederlands recht zijn gecertificeerd op de Blockchain.

Het CLC kwaliteitskenmerk staat voor uniformiteit

CompanyLedger geeft ondernemingen pas een CLC kwaliteitskeurmerk (CLC.UWBEDRIJFSNAAM) als deze voldoen aan bepaalde juridische kwaliteitseisen. Daardoor krijgt u meer zekerheid over verwatering, zeggenschap, en bedrijfsvoering.

Mirco-investeringen mogelijk

U kunt voor een beperkt bedrag al participeren in een onderneming zonder tussenkomst van een notaris.

Exit is eenvoudig geregeld

Via CompanyLedger kunt u 24/7 uw participatie weer te koop aanbieden. Transacties worden afgewikkeld zonder tussenkomst van derden. Betaling is via een smart contract gegarandeerd.

Geringe transactiekosten

Geen notaris, advocaat of bankkosten. Kortom: geen derde partijen. De fee’s worden automatisch door de Blockchain verrekend bij de transacties.

Anonimiteit

 Het is voor derden niet zichtbaar dat u investeerder bent op CompanyLedger. Wél vraagt CompanyLedger u de eerste keer om identificatie, omdat CompanyLedger zich conformeert aan het Know-Your-Customer (KYC) principe.

Deel mee

Investeerders die zich aanmelden bij CompanyLedger worden beloond met 100 CLC.COMPANYLEDGR tokens en nemen deel aan het CompanyLedger Early Adopters Programma. U ontvangt 400 CLC.COMPANYLEDGR tokens bij uw eerste transactie van tenminste €5.000 in een token dat is voorzien van het CLC Kwaliteitskenmerk. Er zijn maximaal 150.000 CLC.COMPANYLEDGR tokens gereserveerd voor investeerders. Op = op.

Investeren op CompanyLedger

Betrouwbaarheid, veiligheid, en snelle transacties zonder tussenkomst van derden. CompanyLedger gebruikt een decentrale exchange (DEX) waar u zelf alles eenvoudig 24/7 regelt. Geen counterparty risk, eenvoudige exit, en micro-investeringen zijn mogelijk.