Partners

Help ons door CompanyLedger te promoten en deel mee in het succes

Word partner

Waarom partner worden?

Delen is het nieuwe vermenigvuldigen. Partnerschap geeft u de mogelijkheid mee te delen in het financiële succes van CompanyLedger.

Het partnerprogramma

CompanyLedger is een nieuw initiatief. Daarom hebben wij naast ondernemers en investeerders, ook partners nodig om CompanyLedger tot een succes te maken. Als partner helpt u ons CompanyLedger te promoten. Voor elke verwijzing van u die resulteert in een registratie van een CLC.UWBEDRIJFSNAAM token, delen wij tot en met 2023 de Blockchain fee’s. Ieder kwartaal worden de transactie fee’s die door de Blockchain worden gegenereerd verdeeld onder de token houders.

Er zijn 1.000.000 tijdelijke CLC.COMPANYLEDGR tokens gecreëerd die eigendom zijn van de initiatiefnemer. De initiatiefnemer stelt maximaal 500.000 tokens beschikbaar voor het CompanyLedger Early Adopters Programma. Voor de partners zijn 150.000 CLC.COMPANYLEDGR tokens ter beschikking gesteld. Voor ondernemers en investeerders zijn dit respectievelijk 200.000 en 150.000 tokens.

Elke doorverwijzing van u die resulteert in een registratie van een CLC.YOURCOMPANY token levert u 5.000 CLC.COMPANYLEDGR tokens op.

Terugbelverzoek

Ik wil graag partner worden. Kunt u contact met mij opnemen?